baner oferta wigilia

 

Wielkanoc w Zielonym Piecu zapowiada się - jak zawsze - smacznie. 

Zamówienia należy składać do 18.03.2018 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!

Oto nasze propozycje świątecznych dań:

    • żurek mazurski (biała kiełbasa, jajko, grzybek suszony) 8,-/200ml
    • zalewajka mazurska (pulpety wołowo-wieprzowe, grzybek suszony) 8,-/200ml
    • kaczka faszerowana z kapustą i grzybami 98,-/szt.
    • karkówka pieczona 59,-/1kg
    • gołąbki mięsne 12,-/100g
    • pierogi z kaczką 23,-/8szt.
    • kołduny mięsne 45,-/1kg
    • kluski śląskie 8,- /150g
    • pasztet z pistacją z gęsich wątróbek i żurawina 69,- /1kg
    • pasztet mięsny pieczony 46,- /1kg
    • paszteciki z pieczarkami 39,-/1kg
    • kiełbasa biała 42,- /1kg
    • sałatka jarzynowa 38,- /1kg
    • buraczki zasmażane 8,- /200g
    • śledź po polsku z cebulką, olejem i ogórkiem 45,- /1kg
    • śledź w sosie tatarskim 42,- /1kg
    • tort bezowy z bakaliami 65,- /1kg
    • babeczka do święconki 3,-/szt.
    • keks 37,- /1kg
    • sernik 47,-/1kg
    • mazurek 37,- /szt.
    • baranek 10,- /szt.
    • babka drożdżowa 29,- /1kg
    • babka piaskowa 34,- /1kg
    • makowiec z wiśnią 41,- /1kg
    • pascha 45,- /1kg


Zamówienia należy składać do 18.03.2018 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81.

Odbiór zamówień odbywa się 30.03.2018.

> Pobierz formularz zamówienia <

Kuchnia Plus
Dziedzictwo Kulinarne
Gault

Galeria

Zapraszamy
do oglądania zdjęć!

> Galeria <

Kuchnia

Polecamy pyszne domowe potrawy,
zupy, przeróżne pierogi, desery.
A to wszystko w wyjątkowym 
wnętrzu...

> Kuchnia < 

Kontakt

Adres:
11-015 Olsztynek, ul. Floriana 1

tel. +48 89 519 10 81 / mob. +48 502 526 303

e-mail: restauracja@zielonypiec.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem