Wielkanoc w Zielonym Piecu zapowiada się - jak zawsze - smacznie. 

Zamówienia należy składać do 14.04.2019 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!

Oto nasze propozycje świątecznych dań:

    • Żurek mazurski (biała kiełbasa, jajko, grzybek suszony) 10 zł / 200ml
    • Zalewajka mazurska (pulpety wołowowieprzowe, grzybek suszony) 10 zł / 200ml
    • Kaczka faszerowana z kapustą i grzybami 98 zł /szt.
    • Karkówka pieczona 59 zł / 1kg
    • Gołąbki mięsne 14 zł / 100g
    • Pierogi z kaczką 23 zł / 10szt.
    • Kołduny mięsne 45 zł / 1kg
    • Kluski śląskie 8 zł / 150g
    • Pasztet z pistacją z gęsich wątróbek i żurawina 69 zł /1kg
    • Pasztet mięsny pieczony 50 zł /1kg
    • Paszteciki z pieczarkami 39 zł /1kg
    • Kiełbasa biała 42 zł / 1kg
    • Sałatka jarzynowa 40 zł / 1kg
    • Buraczki zasmażane 8 zł /200g
    • Śledź po polsku z cebulką, olejem i ogórkiem 45 zł /1kg
    • Śledź w sosie tatarskim 50 zł / 1kg
    • Tort bezowy z bakaliami 65 zł /1kg
    • Babeczka do święconki 4 zł / szt.
    • Keks 42 zł / 1kg
    • Sernik 51 zł / 1kg
    • Mazurek 41 zł /szt.
    • Baranek 12 zł /szt.
    • Babka drożdżowa 29 zł /1kg
    • Babka piaskowa 34 zł /1kg
    • Makowiec z wiśnią 42 zł /1kg
    • Pascha 45 zł /1kg


Zamówienia należy składać do 14.04.2019 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81.

Odbiór zamówień 19.04.2019.

> Pobierz formularz zamówienia <

Kuchnia Plus
Dziedzictwo Kulinarne
Gault

Galeria

Zapraszamy
do oglądania zdjęć!

> Galeria <

Kuchnia

Polecamy pyszne domowe potrawy,
zupy, przeróżne pierogi, desery.
A to wszystko w wyjątkowym 
wnętrzu...

> Kuchnia < 

Kontakt

Adres:
11-015 Olsztynek, ul. Floriana 1

tel. +48 89 519 10 81 / mob. +48 502 526 303

e-mail: restauracja@zielonypiec.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem