Wielkanoc w Zielonym Piecu zapowiada się - jak zawsze - smacznie.
Zamówienia należy składać do 14.04.2019 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!
Oto nasze propozycje świątecznych dań:
- Żurek mazurski (biała kiełbasa, jajko, grzybek suszony) 10 zł / 200ml
- Zalewajka mazurska (pulpety wołowowieprzowe, grzybek suszony) 10 zł / 200ml
- Kaczka faszerowana z kapustą i grzybami 98 zł /szt.
- Karkówka pieczona 59 zł / 1kg
- Gołąbki mięsne 14 zł / 100g
- Pierogi z kaczką 23 zł / 10szt.
- Kołduny mięsne 45 zł / 1kg
- Kluski śląskie 8 zł / 150g
- Pasztet z pistacją z gęsich wątróbek i żurawina 69 zł /1kg
- Pasztet mięsny pieczony 50 zł /1kg
- Paszteciki z pieczarkami 39 zł /1kg
- Kiełbasa biała 42 zł / 1kg
- Sałatka jarzynowa 40 zł / 1kg
- Buraczki zasmażane 8 zł /200g
- Śledź po polsku z cebulką, olejem i ogórkiem 45 zł /1kg
- Śledź w sosie tatarskim 50 zł / 1kg
- Tort bezowy z bakaliami 65 zł /1kg
- Babeczka do święconki 4 zł / szt.
- Keks 42 zł / 1kg
- Sernik 51 zł / 1kg
- Mazurek 41 zł /szt.
- Baranek 12 zł /szt.
- Babka drożdżowa 29 zł /1kg
- Babka piaskowa 34 zł /1kg
- Makowiec z wiśnią 42 zł /1kg
- Pascha 45 zł /1kg
Zamówienia należy składać do 14.04.2019 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81.
Odbiór zamówień 19.04.2019.