Wielkanoc w Zielonym Piecu zapowiada się - jak zawsze - smacznie. 

Zamówienia należy składać do 08.04.2020 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!

Oto nasze propozycje świątecznych dań:

    • Żurek mazurski (biała kiełbasa, jajko,
      grzybek suszony)
      10,-/200ml
    • Kaczka faszerowana z kapustą i
      grzybami
      98,-/1szt
    • Karkówka pieczona 59,-/1kg
    • Gołąbki mięsne 14,-/100g
    • Pierogi z kaczką 23,-/10szt.
    • Kołduny mięsne 48,-/1kg
    • Kluski śląskie 8,-/150g
    • Pasztet z pistacją z gęsich wątróbek i
      żurawina
      69,-/1kg
    • Pasztet mięsny pieczony 55,-/1kg
    • Paszteciki z pieczarkami 42,-/1kg
    • Kiełbasa biała 42,-/1kg
    • Sałatka jarzynowa 43,-/1kg
    • Buraczki zasmażane 8,-/200g
    • Śledź po polsku z cebulką, olejem i
      ogórkiem
      47,-/1kg
    • Śledź w sosie tatarskim 52,-/1kg
    • Tort bezowy z bakaliami 79,-/1kg
    • Babeczka do święconki 4,-/1szt
    • Keks 42,-/1kg
    • Sernik 52,-/1kg
    • Mazurek 39,-/1szt
    • Baranek 12,-/1szt
    • Babka piaskowa 36,-/1kg
    • Makowiec z wiśnią 42,-/1kg
    • Pascha 45,-/1kg


Zamówienia należy składać do 08.04.2020 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81.

Odbiór zamówień 10.04.2020.

> Pobierz formularz zamówienia <

Kuchnia Plus
Dziedzictwo Kulinarne
Gault

Galeria

Zapraszamy
do oglądania zdjęć!

> Galeria <

Kuchnia

Polecamy pyszne domowe potrawy,
zupy, przeróżne pierogi, desery.
A to wszystko w wyjątkowym 
wnętrzu...

> Kuchnia < 

Kontakt

Adres:
11-015 Olsztynek, ul. Floriana 1

tel. +48 89 519 10 81 / mob. +48 502 526 303

e-mail: restauracja@zielonypiec.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem