Wielkanoc w Zielonym Piecu zapowiada się - jak zawsze - smacznie.
Zamówienia przyjmujemy do 02.04.2023 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!
ODBIÓR DNIA 7.04.2023 DO GODZ. 18:00 - PO WCZEŚNIEJSZYM KONTAKCIE TELEFONICZNYM
Oto nasze propozycje świątecznych dań:
- Żurek mazurski (biała kiełbasa, jajko, grzybek suszony) 24,-/200ml
- Zalewajka mazurska (pulpety wołowowieprzowe grzybek suszony) 24,-/200ml
- Kaczka faszerowana z kapustą i grzybami 170,-/1szt
- Kurczak luzowany faszerowany 120,-/1szt
- Sos do kurczaka 15,-/szt
- Gołąbki mięsne 19,-/100g
- Pierogi z mięsem 45,-/10szt.
- Kołduny mięsne 95,-/1kg
- Kluski śląskie 11,-/150g
- Pasztet z pistacją z gęsich wątróbek i żurawina 75,-/1kg
- Pasztet mięsny pieczony 70,-/1kg
- Paszteciki z pieczarkami 54,-/1kg
- Kiełbasa biała 65,-/1kg
- Sałatka jarzynowa 61,-/1kg
- Buraczki zasmażane 15,-/200g
- Śledź po polsku z cebulką, olejem i ogórkiem 55,-/1kg
- Śledź w sosie tatarskim 58,-/1kg
- Tort bezowy z bakaliami 120,-/1kg
- Babeczka do święconki 10,-/1szt
- Keks 51,-/1kg
- Sernik 61,-/1kg
- Mazurek 54,-/1szt
- Baranek 15,-/1szt
- Babka drożdżowa 32,-/1szt
- Babka piaskowa 30,-/1szt
- Makowiec z wiśnią 63,-/1kg
- Pascha 65,-/1kg
Zamówienia można składać do 02.04.2022 drogą mailową na adres: restauracja@zielonypiec.pl lub pod tel. 502 526 303 lub 89 519 10 81. Zapraszamy!
ODBIÓR DNIA 7.04.2023 DO GODZ. 18:00 - PO WCZEŚNIEJSZYM KONTAKCIE TELEFONICZNYM